Ügyfél vélemények

Több alkalmas SEYO kezelésen vettem részt. Maximálisan meg voltam elégedve a szolgáltatással.
Gyönyörű környezethez, magas színvonalú szakértelem társul.
Nagyon örülök, hogy Timi kozmetikai szalonját választottam, bátran ajánlom mindenkinek aki szépülni, felfrissülni vágyik.

Tejes Ácsné Katalin

A szalon hangulatos, igényes és modern felszereltségű. Timi nagyon kedves és segítőkész. Az online időpontfoglalás pedig praktikus és kényelmes lehetőség. A választott lágylézer kezelés nálam eredményes volt ezért bátran ajánlom a Teljesség Szépsége szolgáltatásait.

Márk Annamária 

Timi nagyon kedves, segítőkész, alapos kozmetikus. Már az első alkalommal, a konzultáción elmondta a lehetőségeket és a bőröm számára a legjobbat ajánlotta. Nem csalódtam a szolgáltatásban. Csak ajánlani tudom!

Libor Detti

Nagyon színvonalas hely. Személyes és szívélyes fogadtatás. Már 6 alkalom után látványos javulást ért el a lágylézer kezelés a pattanások és hegek kezelésében.

Péli Zsolt

Először online jelenkeztem Timihez, lágylézer kezelést választottam, mivel régen nagyon pattanásos volt a bőröm ezért elég heges maradt. Timi nagyon kedves, precíz és figyelmes kozmetikus. Először kérdezett felőlem majd bőrdiagnosztikát is végzett. Lágylézer kezelés mellé mikrodermabráziós kezelést is kaptam. Nagyon jó benyomást keltett, hogy természetes és prémium minőségű termékekkel ápolja a bőröm. Mellette hasznos tanácsokat is kaptam,hogyan ápolhatom ezt a bőrtipust.?
Az ötödik kezelés után már nagyon látványos változásokat lehetett látni az arcomon. Simult a bőröm és mimikai ráncok sem voltak olyan mélyek. Nagyon elégedett vagyok,bárkinek bátran ajánlom.

Gazsó Nikolett

Nagyon élveztem a kezelést, a szalon hangulatos. A kozmetikus kedves, barátságos. Ajánlom mindenkinek aki egy kis feltöltődésre vágyik. Nem fog csalódni! ?

Dominkó Helga

Igényes környezetben, nagyon kedves és szakszerű kiszolgálás. A lágylézeres kezelés nagyon sokat segített, hogy elmúljon az ínhüvelygyulladásom. Mindenkinek szeretettel ajánlom!

Wittmann Victoria 

Gyönyörű környezet, kedves kiszolgálás, profi szakértelem! Pihentető és szépítő! Még találkozunk! ?

Horváth Henrietta

Csodaszép szalonban, kellemes környezetben lehet szépülni és kiváló minőségű kozmetikai termékeket vásárolni. Timi szakértelme és tapasztalata igazi kincs. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretne szépülni, felfrissülni, relaxálni és mindezek mellett még egy jót beszélgetni.

Kramli-Farkas Monika

Örülök, hogy ezt a szalont választottam! Nagyon tetszett a kezelés. Nyugodt, hangulatos környezetben színvonalas szolgáltatásban volt részem. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szépülni vágyik. Jövök legközelebb is.

Bakosné Búzási Judit

Egy kellemes, barátságos szalon szuper kezelésén vettem részt. A heges, egyenetlen , fakó bőrömre szerettem volna gyógyírt, megoldást.
A SEYO és lágylézer kezelést kombináltuk. Már az első alkalom után sokkal szebb volt az arcom. 6 kezelést kaptam, a hegek szinte teljesen elmúltak, a pórusaim halványabbak, és az arcom sokkal feszesebb lett.
Örülök, hogy rászántam magam a kezelésre, azt kaptam, amit vártam. 🙂

Kaczkóné Korim Olga Ramóna

Kifinomult, modern és nagyon rendezett, tiszta környezet várja a vendégeket.
A kezelések során minőségi kozmetikumok és korszerű berendezések szolgálják a szépülni és gyógyulni vágyók igényeit.
Érezhető a maximális elhivatottság és szakértelem. Az itt töltött idő tényleg a teljesség érzését nyújtja.

Nemesvári Adrienn 

Nagyon örülök hogy megpróbáltam a kezelést, mert nagyon hatásos. A hozzáértő kezek, a professzionális eszközök és krémek , a csodás környezet mind emeli a szolgáltatás színvonalát!

Miléné Horváth Edit 

Hangulatos, tiszta környezet, határtalan kedvesség és szép munka. Jó kozmetikát választottam, hiszen kezelésről kezelésre látszik a fejlődés!

Börcsök István 

Igényesen kialakított, gyönyörű környezet, magas színvonalú szolgáltatás. Timi nagyon kedves, profi kozmetikus. A kezelések nagyon hatékonyak, mindenkinek csak ajánlani tudom?!

Zalai Anna

Nagyon elégedett vagyok Timi munkájával! Csodás eredményeket köszönhetek a lágylézer kezelésének. Rengeteg tanácsot adott és emelett egy nagyon aranyos, mindig mosolygó személyiség.

Hagymási Anikó 

Nyugodt, kellemes környezetben professzionális szolgáltatás. Ajánlani tudom mindenkinek, aki feltöltôdésre, pihenésre vágyik. Kivül-belül megszépültem a kezelés után.?

Giczey Tünde 

Exkluzív hely, kedves kiszolgálás! Igazi élmény volt!

Kiss Beatrix

Nagyon jó volt mert szépen dolgozott és mert kedves!????

T.Ő.

Szuper hely, szuper kezelésekkel! A szempilla lifting a kedvencem!?? De a többi kezelés is elsőosztályú! ??

Kiss Beatrix

Nagyon örülök, hogy megnyílt Orosházán ez a kozmetikai szalon. A lézer kezelést nagyon ajánlom. Nekem bevált a ránctalanításra. A kozmetikus nagyon vendégközpontú.

Mihályné Petroczki

Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, tényleg fájdalommentes a kezelés. A gyulladás csökkent a homlokomon, ami előtte bizony gyakran aknés és sebes volt. A lágylézer kezelésnek köszönhetően elmúltak és simább lett a bőröm. Timi nagyon kedves és aranyos hasznos tanácsokkal látott el a bőröm további helyes ápolásáról. A környezet gyönyörű,kellemes halk zene mellett zajlik a kezelés. Csak ajánlani tudom ?

Bernadett Orosz

Többalkalmas kezelésen vettem részt, maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. Timea nagyon kedves és környezet is nagyon kellemes. Visszatérő vendég leszek.

Horváth Lídia

Látványos változás! ?Emellett kedves…. A környezet nyugtató, lazító érzést ad! ?

Rálikné Pap Krisztina

Szépen , igényesen kialakított kozmetika. Vendégcentrikus , mosolygós,kedves, szakmailag profi hozzáállás a vendéghez. ?

Szokolai Edit

Nagyon szép, tiszta környezet. Kedves kozmetikus, újszerű kezelések.

Hudákné Dombovári Orsolya