Dermadrop Hajkezelés

Szeretnéd, hogy hajad újra egészséges, erős, és könnyen kezelhető legyen?

Kipróbáltál már rengeteg terméket és kezelést, de semmi nem volt igazán hatásos?

A Dermadrop Hajkezelés a legújabb technológiákat ötvözi egyetlen kezelésben, valamint a leginnovatívabb hatóanyagokat tartalmazza, segítségével hajad nemcsak egészséges lesz, hanem végre olyan lesz, amilyenre mindig is vágytál.

Dermadrop

Mi is az a
Dermadrop Hajkezelés?

A Dermadrop Hajkezelés egy olyan komplex haj és fejbőr kezelés, amely újradefiniálja a hajápolást, melynek köszönhetően képesek vagyunk hatékonyan serkenteni a hajnövekedést, megállítani a hajhullást, visszaállítani a haj, illetve a fejbőr természetes hidratáltsági szintjét, valamint egészségét. Az innovatív TDA technológiának köszönhetően A hatékony, és szemmel látható eredmények eléréséhez nincsen szükség invazív beavatkozásra, sem tű használatára, így teljesen fájdalommentes, mégis látványos, és hosszantartó eredményeket garantál.

A kezelés egy kellemes, hűsítő és relaxáló masszázs élményhez hasonlítható leginkább. A TDA Technológiának köszönhetően képesek vagyunk a fejbőr, valamint a hajszálak mélyére juttatni a hatóanyagokat, amelyek segítenek újra egészségessé, és élettelivé tenni a hajat.

Dermadrop hajkezelés hajhullás, hajszerkezet erősítés, hajkezelés, fejbőrkezelés, egészséges haj, teljesség szépsége, natúr kozmetika, TDA Orosháza kozmetika

Dermadrop hajkezelés

Milyen esetekben ajánlom a Dermadrop Hajkezelést?

hajhullás esetén

sérült hajszerkezet esetén

csökkent hajnövekedés esetén

korpásodás kezelésére

fejbőr viszketés kezelésére

a haj természetes fényének visszaállítására

volumennövelésre

korpásodás kezelésére

fejbőr viszketés kezelésére

a haj természetes fényének visszaállítására

volumennövelésre

A Dermadrop Hajkezelés hatására…

javul a fejbőr, valamint a hajszálak nedvesség ellátása, megállítható a hajhullás, regenerálódnak a bőrsejtek, javul a fejbőr mikrocirkulációja, melynek köszönhetően felgyorsul a hajnövekedés. Megerősíti a hajszerkezetet, újraépíti a hajrostokat, melynek köszönhetően a haj visszanyeri rugalmasságát, természetes fényét, és könnyű kezelhetőségét. Emellett hatékonyan szünteti meg a korpásodást, valamint a fejbőr viszketést is.

Hogyan zajlik?

Hogyan zajlik a Dermadrop Hajkezelés?

01

Hajszál és fejbőr diagnosztika segítségével feltárom a a haj és a fejbőr állapotát

02

A Dermadrop készülék segítségével elvégzem a TDA kezelést, amely segít újra aktivizálni a fejbőr természetes regenerációs folyamatait. A kezelést először a fejbőrön végzem, a homlok vonalában, majd a fejtetőn folytatom, ezt követően a hajas fejbőr egyik oldalán, végezetül a másik oldalán juttatom be a hatóanyagot.

03

A kezelést egy relaxáló fejbőrmasszázzsal zárom le, amely serkenti a vérkeringést.

A kezelést a tökéletes eredmény érdekében érdemes megismételni, így még több értékes hatóanyagot tudunk a fejbőrbe, ezáltal a hajszálak mélyére juttatni, amely hatékonyan segíti az erős, és egészséges hajnövekedést.

Tapasztald meg te is a Dermadrop Hajkezelés minden jótékony hatását,

melynek köszönhetően hajad újra visszanyeri természetes egészségét, csillogását, puha tapintását, és csodás megjelenését.

Dermadrop hajkezelés ára

Mennyibe kerül a Dermadrop Hajkezelés?

1 alkalom ( 30 perc)
28.000 Ft

6 alkalmas bérlet vásárlása esetén 20% kedvezményt adok a teljes árból.

Próbáld ki te is

a Dermadrop Haj és Fejbőr kezelést, és 5.000 Ft kedvezményt biztosítok az első alkalomra!

Referenciák

Referencia képeim

Miért válassz engem?

Miért válassz engem?

Holisztikus szemléleten alapuló kozmetikai kezelésekkel várlak.

Minőségi, prémium kozmetikai termékekkel dolgozom.

A nálam töltött idő csak Rólad szól.

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Sok szeretettel várlak

Orosházán a Teljesség Szépsége Natúr Kozmetikában holisztikus szemléleten alapuló kezelésekkel és további kozmetikai szolgáltatásokkal.