BB Glow arckezelés

Olyan arckezelést keresel, amely nemcsak bőrproblémáidra kínál hatékony megoldást, hanem akár egy tökéletesen megválasztott alapozó, és egy extra tápláló szérum jótékony hatásait is ötvözi magában?

Próbáld ki BB Glow arckezelésemet, amellyel mindez egyszerre lehetséges!

BB Glow

Mi is az a
BB Glow arckezelés?

A BB Glow arckezelés hatására olyan tökéletes fedést érhetünk el az arcon, akár egy jól megválasztott alapozó használatával. Egységessé és sugárzóvá teszi a bőrt, valamint elősegíti a bőrproblémák enyhítését is. A kezelés eredményeképpen finom púderes hatás látható a bőrön, amely egyenletes bőrszínt biztosít, halványítja a pigmentfoltokat, valamint a különféle elszíneződéseket is a bőrön.

BB Glow arckezelés, tápláló szérum, alapozó, bőrproblémák enyhítése, egyenletes bőrszín, pigmentfoltok halványítása, Natúr kozmetika Orosháza

BB Glow arckezelés

Kinek ajánlom a BB Glow arckezelést?

Aki egységes bőrképre vágyik

Aki halványítani szeretné pigmentfoltjait

Aki bőrproblémáira keres hatékony megoldást

Aki egy kis extra ragyogást szeretne bőrének

A BB Glow arckezelés mezopen készülék használatával történik,

melynek segítségével koncentrált, steril hatóanyagokat, valamint erősen hígított, bőrszínű pigmenteket juttatok a bőrbe. Ezeknek a hatóanyagoknak, valamint a pigmenteknek a bejuttatása nanoméretű tűmodulokkal történik, de mivel nem a bőr mélyebb rétegeiben dolgozunk, hanem csak 0,5 mm mélyen, így a kezelés teljesen fájdalommentes, nem okoz hegesedést, és nincs gyógyulási idő sem. Enyhe bőrpír előfordulhat ugyan, de ez rövid időn belül el is múlik.

Hogyan zajlik?

Hogyan zajlik a BB Glow arckezelés?

01

Előzetes állapotfelmérés
Miután alaposan felmértem bőröd állapotát, megtervezem a kezelést, és kiválasztom a bőrproblémádnak megfelelő, koncentrált, orvosi tisztaságú hatóanyagokat, melyeket a kezelés során használni fogok.

02

Peeling és savazás
Először egy mechanikai radírral, vagy egy enyhe hámlasztó hatású savval megtisztítom a bőrödet, és előkészítem a kezelésre. A tisztítás hatására a bőr könnyebben lélegzik, javul a keringése, és a tápanyagfelvétele is. Ez elősegíti a hatóanyagok, valamint a pigmentek könnyű bőrbejuttatását is.

03

Mezopen kezelés és hatóanyag bejuttatás
Az előzőleg kiválasztott hatóanyagokat mezopen készülék segítségével juttatom a bőrfelszín alá. A készülék apró nyílásokat hoz létre a bőrön, melyeken keresztül könnyedén bejuttathatók a hatóanyagok. Ezeken a nyílásokon keresztül a hatóanyag egyenesen a bőr sejtjeihez jut, ahol tökéletesen tud hasznosulni, ezáltal a kezelés is hatékonyabb, és eredményesebb lesz.

04

Mezopen kezelés és hígított pigment bejuttatás
A mezopen készülék segítségével ezután a bőr alapszínének megfelelő, hígított pigmenteket juttatok a bőrbe, ezáltal enyhítem a különféle elszíneződéseket, szeplőket, foltokat, kisebb hegeket. A megfelelő hígításnak köszönhetően az eredmény természetes, lágy fedést biztosít, sosem lesz olyan, mintha maszkot viselnél.

05

Bőrtápláló maszk és regeneráló krém használata
A kezelés végén egy gumi maszkot helyezek a bőrödre, amely nemcsak kellemes és nyugtató érzést ad, de segíti a bejuttatott hatóanyagok, valamint pigmentek eredményesebb felszívódását is. Miután a maszk kifejtette hatását, eltávolítom, majd egy regeneráló krémet masszírozok az arcbőrödbe, ezzel zárom le a kezelést.

A BB Glow arckezelés eredménye már az első kezelést követően, azonnal látható. Bőröd egyenletes színű, üde és ragyogó lesz. A tökéletes eredmény eléréséhez egy 3 kezelésből álló kezelés sorozatot javaslok, a kezelések között 15 nap szünettel. A kezelés hatásának fenntartására félévente érdemes elvégezni a kezelés sorozatot.

BB Glow arckezelés, peeling, savazás, mezopen kezelés, hatóanyag, pigment, bőrtálpáló maszk, regeneráló krém, Natúr kozmetika Orosháza

BB Glow

Mire érdemes figyelni a BB Glow arckezelés után?

01 – Előfordulhat enyhe bőrpír, de ez nagyon hamar, 1-2 órán belül el is múlik

02 – A kezelés napján ne végez intenzív edzést

03 – A kezelés napján kerüld a szolárium, valamint a szauna használatát

04 – A kezelés napján ne napozz

BB Glow arckezelés ára

Mennyibe kerül a BB Glow arckezelés?

Első kezelés hámlasztással, hatóanyag – és pigment bevitellel

90 perc
25.000 Ft

Második kezelés csak pigment bejuttatás

60 perc
15.000 Ft

Harmadik kezelés

90 perc
25.000 Ft

Miért válassz engem?

Miért válassz engem?

Holisztikus szemléleten alapuló kozmetikai kezelésekkel várlak.

Minőségi, prémium kozmetikai termékekkel dolgozom.

A nálam töltött idő csak Rólad szól.

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Sok szeretettel várlak

Orosházán a Teljesség Szépsége Natúr Kozmetikában holisztikus szemléleten alapuló kezelésekkel és további kozmetikai szolgáltatásokkal.