Phorma Laser 3.0

Hatékony bőrfiatalító, arckontúr emelő kezelés

Ha egy olyan bőrfiatalító kezelést keresel, amely nemcsak látványos eredményeket garantál már az első kezelést követően is, de még fájdalomérzetet sem okoz,

akkor próbáld ki Phorma Laser kezelésemet, és élvezd a fiatalos, egészséges és ragyogó bőrt!

Phorma Laser 3.0

Bemutatkozik a bőrfiatalítás új korszaka,

a Phorma Laser 3.0

A Phorma Laser 3.0 ötvözi a Tecar hullám, valamint három különböző hullámhosszú lézer jótékony hatását, melynek köszönhetően már egyetlen kezelés után látványos fiatalító hatást érhetünk el. A Tecar hullám egy olyan különleges fájdalommentes eljárás, amely mellékhatások nélkül teszi lehetővé a nagy molekulatömegű aktív hatóanyagok bőrön keresztüli szállítását a sejtek közötti állományba, anélkül, hogy azok bejutnának a vérkeringésbe. A kezelés hatékonyságát olyan különleges hatóanyagok is növelik, mint az ózon, a hialuronsav és a C-vitamin. A készülék által használt Tecar, illetve lézer hullámok segítségével nemcsak a bőr felszínén vagyunk képesek fiatalítani és regenerálni a bőrt, hanem már sejtszinten tudjuk javítani a bőr állapotát. A kezelés nem okoz fájdalmat, hiszen nincsen szükség tű használatára.

Phorma Laser 3.0, bőrfiatalító, TECAR hullám, lézer, fiatalító kezelés, hialuronsav, ózon, c vitamin, ránctalanító, feszesebb bőr, hidratáltabb bőr, natúr kozmetika, Orosháza

Phorma Laser kezelés

Miben segít a Phorma Laser kezelés?

Fokozza a bőr anyagcsere folyamatait

Serkenti a bőrregenerációt

Serkenti a kollagén termelést

Növeli a sejthártyák áteresztő képességét

A Phorma Laser hatására…

Csökken a ráncok mélysége, a hialuronsavnak köszönhetően a bőr újra hidratált, ragyogó és élettel teli lesz. Mindössze egyetlen kezelés képes megállítani az idő múlását, és visszaadni a bőr elvesztett fiatalságát

50%-kal teltebb, feszesebb bőr

60%-kal kevesebb ránc

97%-kal simább és hidratáltabb bőr, feszesebb arckontúrok

Hogyan zajlik?

Hogyan zajlik a Phorma Laser 3.0 kezelés?

01

Bőr előkészítése

Mielőtt elkezdeném a kezelést, alaposan megtisztítom a bőrödet, eltávolítom a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket.

02

BioFiller gél alkalmazása

A BioFiller gélben található hármas molekulatömegű hialuronsav, C-vitamin és ózon speciális molekulái a Phorma Laser hatására aktiválódnak. Mélyen a bőrbe hatolva segítik a kollagén termelést, serkentik a bőrregenerációt, hidratálják és védik a bőrt.

03

Phorma Laser alkalmazása

A különleges kezelőfejnek, valamint a Tecar és a lézer hullámok kombinációjának köszönhetően a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebb, fiatalosabb és hidratáltabb lesz.

A kezelés rendkívül látványos bőrregeneráló hatása nemcsak az arcon alkalmazható, kezelhetők vele akár fogyási csíkok, striák is, a kezelésnek köszönhetően jelentősen csökkenthetők a hegszövetek.

Phorma Laser kezelés ára

Mennyibe kerül a Phorma Laser 3.0 bőrfiatalító és regeneráló kezelés?

Arc
49.000 Ft
Nyak
34.800 Ft
Dekoltázs
34.800 Ft
Nyak + Dekoltázs
49.000 Ft
Kézfej
28.800 Ft

Több alkalmas kezelés esetén 20% kedvezmény!

Miért válassz engem?

Miért válassz engem?

Holisztikus szemléleten alapuló kozmetikai kezelésekkel várlak.

Minőségi, prémium kozmetikai termékekkel dolgozom.

A nálam töltött idő csak Rólad szól.

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Sok szeretettel várlak

Orosházán a Teljesség Szépsége Natúr Kozmetikában holisztikus szemléleten alapuló kezelésekkel és további kozmetikai szolgáltatásokkal.