Smink

Elbűvölő smink minden alkalomra

Egy-egy esemény alkalmával

a legtöbben profi kezekre szeretik bízni a tökéletes smink megalkotását. Bármilyen sminket is álmodtál meg, végzett sminkes szakemberként számíthatsz rám a megvalósításában. Legyen szó akár diszkrét nappali sminkről, alkalmi füstös szemekről vagy menyasszonyi sminkről, nálam jó kezekben leszel. A látványos és tartós smink eléréséhez M.A.C. professzionális termékeket használok.

M.A.C.

A M.A.C. kozmetikumokról…

A MAC ma már egyet jelent a professzionális sminktermékekkel. A márka sokszínű termékpalettával és újabbnál újabb, trendeknek megfelelő kollekciókkal rukkol elő, melyekkel mind a vásárlók, mind pedig a profi sminkesek igényeit ki tudják elégíteni. A világ 90 országában van jelen a márka, valamint évente több mint 50 kollekcióval örvendezteti meg a vásárlókat és a profi szakembereket.

Smink szolgáltatások

Milyen smink szolgáltatásokkal várlak?

Alkalmi smink

Alkalmi smink

A különleges alkalmak során mindenki a tökéletes megjelenésre törekszik, melyhez hozzátartozik a szép smink megléte. A Vendég személyiségéhez illő alkalmi sminket készítem el, természetesen az igényeinek megfelelően.

Nappali smink

Nappali smink 

Feldobnád a hétköznapokat egy natúr, természetes hatású sminkkel? A nappali sminkkel nap, mint nap ragyoghatsz. A smink elkészítésén túl a hasznos tanácsokat kapsz a mindennapi sminkeléshez.

Menyasszonyi smink

Menyasszonyi smink

Az esküvő napján minden menyasszony a lehető legjobb megjelenésre törekszik, mely során a tökéletes ruha és haj mellett a sminkre is nagy figyelmet kell fordítani. A mennyasszonyi smink megalkotásánál a tökéletes végeredményre törekszem, hiszen ilyen különleges esemény nem minden nap történik. A szolgáltatás a próbasminket és a menyasszonyi sminket tartalmazza.

Miért válassz engem?

Miért válassz engem?

Holisztikus szemléleten alapuló kozmetikai kezelésekkel várlak.

Minőségi, prémium kozmetikai termékekkel dolgozom.

A nálam töltött idő csak Rólad szól.

Közel 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.

Smink ára

Mennyibe kerül?

Nappali smink
6 500 Ft

30 perc

Alkalmi smink
12 000 Ft

60 perc

Menyasszonyi smink
22 000 Ft

2*60 perc

Sok szeretettel várlak

Orosházán a Teljesség Szépsége Natúr Kozmetikában smink szolgáltatásokkal és holisztikus szemléleten alapuló kezelésekkel.