Bemutatkozás

Petrovszki Tímea

Naturo kozmetikus

Holisztikus szemlélet

Engedd meg, hogy bemutatkozzak!

Petrovszki Tímea vagyok, a Teljesség Szépsége Natúr Kozmetika megálmodója. 

Kozmetikus végzettségemet 2013-ban Budapesten szereztem meg. Lehetőségem nyílt szakmai tapasztalatra szert tenni a modern kozmetika szülőhazájában, a minőségi kozmetikumok és parfümök fellegvárában, Franciaországban. Az ott töltött évek során ihletett meg a méltán híres francia elegancia, ami a legapróbb részletek finom kidolgozásában rejlik. Ezt képviselem mind a szalon exkluzív környezetét, mind a szolgáltatásaim minőségét illetően. 

A nálam töltött idő csak Rólad szól, rugalmas személyiségem tökéletesen alkalmazkodik az igényeidhez. Lelkes beszélgetőtárs vagyok bármilyen témában, vagy csendes hallgatóság, ha teljes nyugalomra vágysz egy feszült nap után. Hiszem, hogy a Szépség és Egészség kéz a kézben járnak. Egy egyensúlyából kizökkentett bőrállapot harmonizálása nagyon fontos eleme, a mindenki által elérni kívánt Szépség és Egészség egységének. 

Hivatásom legnagyobb értéke az, amivel hozzájárulhatok a Vendég bőrproblémájának megszűntetéséhez, és azok a pillanatok, amikor a Vendég elégedetten, önbizalommal telve távozhat kezeléseimről. Minden szakmai tudásomat, a Természet gyógyító elemeit, és a modern hatóanyag bevitel lehetőségeit ezen nemes cél elérésének szolgálatába állítom. 

Folyamatosan bővítem az ismereteimet, rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, szakmai fórumokon mind hazai, mind nemzetközi vonatkozásban.

Téged is a legnagyobb szeretettel várlak, hogy szakmai tapasztalattal, őszinte törődéssel segítsem a szépülésre,
kikapcsolódásra irányuló igényeidet.

A holisztikus szemléletről…

” Ahogy lent, úgy fent, ahogy fent úgy lent.

Ahogy kint, úgy bent, ahogy bent, úgy kint. „

– Ősi mondás a smaragd tábláról-

Holisztikus Kozmetika szemlélete

Az Egység szemlélete, amelyben minden mindennel összefügg. A holisztikus szemlélet nem csak külső, tüneti szinten vizsgálja a jelenségeket, hanem mélyebb összefüggéseket keres és old meg. Ezen szemlélet megvalósítását segíti a sejtekig eljutó illóolajok aromaterápiája. A növény saját létét, és millió éves tapasztalatát használjuk. Ezért a hatóanyagok ugyanúgy a Természet értékes, élő részei, mint ahogyan a Mi szervezetünk. Az elismerésre méltó alkotóelemek magas színvonalú kutatások, fejlesztések után kerülnek a Phyt’s kozmetikai termékekbe, immár közel fél évszázados tapasztalattal. Munkám során ezt az értékrendet képviselem, mellyel a test és lélek harmóniájára törekszem.

Sok szeretettel várlak

Orosházán a Teljesség Szépsége Natúr Kozmetikában holisztikus szemléleten alapuló kezelésekkel.

Érdekelnek különleges kezeléseim?
Nézd meg milyen arckezelésekkel várlak!